Weboldal készítés

Napjainkban olyannyira fejlett a technológia, hogy alap követelménnyé vált az üzleti életben a webes jelenlét. A mai emberek már nem indulnak el céltalanul vásárolni, hanem kifejezetten egy terméket, vagy termékcsoportot keresnek, és nem a facebookon… hanem a (google, bing, yahoo) keresők segítségével.

Ezért fontos, hogy vállalkozásodnak, cégednek az interneten elérhető , minden eszközön (pc tablet, okos telefon) jól használható, ún. reszponzív weboldala legyen.

Egy jó weboldal ügyfeleket hoz, ingyen reklámot biztosít és, ami a legfontosabb bevételt termel.

Kiemelten fontos a jó első benyomás a weboldal készítés során. Fontos a jó áttekinthetőség, és az információk gyors megtalálhatósága, mert a látogatók néhány másodperc alatt elhagyják a weboldalt ha nem találják meg a keresett információt, terméket. Egy jól megtervezett, könnyen átlátható weboldalt könnyebben és szívesebben átolvasnak a látogatók, mint egy túlzsúfolt, és nem megfelelő színkombinációval megtervezett weblapot. Weboldal készítés során fontos, hogy milyen gyorsan töltődik be az oldal. Keresőoptimalizálás szempontjából fontos hogy a google által megfogalmazott irányelveket is betartsuk a weboldal készítés során. 

A weboldalra feltöltött képeket új generációs formátumban (webp) célszerű feltölteni és pontosan akkora méretben ami az oldalon ténylegesen látható. Természetesen biztonság a legfontosabb. Ezért az elkészült oldalakat ssl kapcsolattal látjuk el és teljes mértékbe megfelelnek az európai uniós szabályoknak (GDPR).

Egy megbízható weboldalra van szükséged?
Mi ebben is tudunk segíteni Neked!

Kérj árajánlatot weboldal készítésre!
Oldal megosztása: