Webáruház készítés

Magyarországon is egyre nagyobb teret hódít az online kereskedelem, ezért minden nap webáruházak sokasága nyílik meg, főleg így a vírus megjelenése után.

Az e-kereskedelembe fogva az egyik első lépés mindig a webáruház készítés, amelynek az a legnagyobb előnye a fizikai áruházzal szemben, hogy országos lefedettséget ad a termékek értékesítéséhez.

A vásárlási szokások megváltoztak. Már nem indulnak el az emberek egy terméket megvásárolni online utána járás nélkül. Ezért célszerű a termékeinket egy online felületen eladni amelynek egyik legjobb módja egy keresőkre optimalizált saját webáruház.

A webshopjainkat általában wordpress alapon, woocommerce alaprendszerre fejlesztjük, de  OpenCart rendszerű, és teljesen egyedi webáruházakat is fejlesztettünk már.
A bérelhető webshop olcsó, de nem biztosít egyedi megjelenést, keretek közé szorít, és ronthatja a webáruházad teljesítményét a keresőben.

Hogy miért a WooCommerce?
A WooCommerce használati statisztikája más e-kereskedelmi megoldásokkal szemben. A woocommerce a legnépszerűbb webshop motor a piacon 2020-ban. Számtalan kiegészítővel lehet bővíteni, legyen az SimplePay fizetés az OTP-től, vagy GLS szállítás, vagy akár ajándékkártya elfogadási lehetőség.

woostats

A WooCommerce előnyei:
egyszerű, gyors, bővíthetó és nem utolsó sorban: költséghatékony.
Eladhatsz fizikai termékeket, de akár virtuális és letölthető termékeket is. Lehet az egy póló, autóalkatrész, vagy egy jegy egy előadásra, egy nagy méretű egyedi poszter, vagy akár egy fizetős videó is.
A WooCommerce egyik legnagyobb előnye, hogy, kifejezetten felhasználóbarát az adminisztrációs felülete, így egy kis betanítás után szinte bárki tudja kezelni.

Ha megvannak a termékek, az online értékesítéshez már csak egy keresőkre is optimalizált reszponzív webshopra van szükséged. Természetesen biztonság a legfontosabb. Ezért az elkészült oldalakat ssl kapcsolattal látjuk el és teljes mértékbe megfelelnek az európai uniós szabályoknak (GDPR).

Nem fogy jól a terméked?
Mi ebben is tudunk segíteni Neked!

Kérj árajánlatot webáruház készítésre!
Oldal megosztása: